Langsholt Glass Service - 24 timers service for sikring av glass i Østfold

Alt innen glass, fasade, vinduer og bilglass

Kvalitet og service i alle ledd

Skal du skifte vinduer? Kanskje bygge nytt næringsbygg? Eller har du behov for en smart glassløsning med sikkerhetsglass? Langsholt Glass Service har levert rask og profesjonell glasservice i Østfold i en årrekke, og har ekspertisen du trenger for et vellykket resultat.

Utvalget innen glass er stort. Vi forteller deg gjerne hva som vil passe best til ditt behov ut fra bruksområde, stil og sikkerhet.

Vi kan hjelpe deg enten det er snakk om et knust vindu, montering av interiørglass eller skreddersydde glassløsninger. Vi tar oppdrag for entrepenører, bedrifter og private.

Det finnes mange egenskaper i dagens glass som gjør det veldig godt egnet som byggemateriale. Nå kan du slippe inn rikelig med dagslys, samtidig som glasset har viktige tekniske funksjoner, som for eksempel solbeskyttelse, sikkerhet og brannvern. Vi leverer skreddersydde løsninger i glass i Østfold og omegn. 

Vinduer og dører

Hvit glassplate for kjøkkenbenk i åpent, lyst rom

Langsholt Glass Service leverer alt fra standard vinduer og dører til originale løsninger tilpasset dine mål. Våre komplette vinduer og dører kommer fra anerkjente leverandører som vi har brukt over lang tid. Leverandørene er valgt for sitt store utvalg produkter av høy kvalitet i Tre / Aluminium eller hva du som kunde måtte ønske

Kontakt oss for alt av vinduer, ytterdører, innedører og skyvedører og bli en fornøyd kunde du også!

Glassarbeider.

Kvinne sitter ved arbeidsbord med vinduer i bakgrunnen

Langsholt Glass Service utfører alt av ordinære glassmesterarbeider, fra små kittreparasjoner til større prosjekter med utskifting/oppgradering av glass i f.eks. borettslag. Ta bare kontekt eller kom innom vår butikk/verksted på Borgenhaugen i Sarpsborg.

Vi har kontrakt med Sarpsborg Kommune og utfører alt av glassmesterarbeider på kommunens eiendommer.

Vi har 24- timers vaktordning, og rykker ut for sikring av glass ved hærverk eller innbrudd.

 

Døgnservice

Glass løftes med vakumhåndtak

Dersom uhellet er ute og du trenger hjelp til sikring av glass umiddelbart, kan du ringe oss. Vi har døgnservice hver dag og rykker raskt ut. 

Vår 24 timers service betyr at vi kan sikre vindu eller skadet område raskt og profesjonelt, og vi tar samtidig mål, slik at vi kan montere nytt glass så snart som mulig. Våre biler er til enhver tid utstyrt med alt vi trenger for reparasjoner.

Ring oss på 69 12 71 23 for 24 timers service i Østfold og omegn.